Prijakovci bb, 78215 Dragočaj

Servis i održavanje

Svojim klijentima, pored usluga projektovanja i izvođenja, nudimo i usluge servisa i održavanja HVAC sistema. Bilo da se radi o hitnoj intervenciji, redovnom ili preventivnom servisu, uvijek smo na raspolaganju našim klijentima.

Sistemi grijanja, klimatizacije, ventilacije itd. su „živi“ sistemi, te za pravilan, siguran i funkcionalan rad nudimo najviši nivo tehničke podrške i servisnih službi.

Pored preventivnog, našim klijentima nudimo i redovno održavanje koje podrazumijeva pravovremenu zamjenu potrošnih elemenata (filteri, remeni,…) i redovnu provjeru elemenata sistema (ventilatori, izmjenjivači, motori, motorni pogoni, ventili itd.).

Za velike sisteme dostavljamo izvještaje obavljenih radova, trenutnog stanja sistema, detektovanim kritičnim elementima, prijedlozima i sugestijama za njihovo otklanjanje i sl.

Intervali održavanja, kako preventivnog, tako i redovnog, određuju se zakonskim okvirima, tehničkim propisima i standardima, kao i preporukama proizvođača opreme, sve u zavisnosti od namjene sistema, postojećeg stanja, intenziteta korištenja, kvaliteta upravljanja itd., za šta naši klijenti ne moraju da brinu, jer smo mi tu za njih.

Kvalitet naše servisno-tehničke službe je prepoznala i jedna od najvećih svjetskih kompanija iz ove oblasti, firma DANFOSS Danska, sa kojom smo potpisali ugovor za održavanje, servisiranje i puštanje u pogon njihovih proizvoda i sistema sa njihovom opremom.

Za intervencije ili redovan servis možete da nas kontaktirate preko kontakata na našoj web stranici.

Naše reference

Hotel BOSNA Banja Luka

Hotel BOSNA Banja Luka

Klinika S-TETIK Banja Luka

Klinika S-TETIK Banja Luka

Objekti na autoputu Banja Luka – Doboj

SNP Mahovljani, SNP Drugovići, SNP Johovac, COKS Mahovljani, COKS Johovac

Poslovni objekat SBERBANK Banja Luka

Poslovni objekat SBERBANK Banja Luka

Zgrada Republičkog tužilaštva Banja Luka

Zgrada Republičkog tužilaštva Banja Luka

Zgrada Osnovnog suda Banja Luka

Zgrada Osnovnog suda Banja Luka